Παραλάβαμε τα γνωστά δίχτυα ελαιοσυλογής και πλαστικά κιβώτια (κλούβες) μεταφοράς ελαιοκάρπου

 

Παραλάβαμε και είναι διαθέσιμα, ελαιόδιχτα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής,ελαφριά 90-95gr/m², από πολυαιθυλένιο (HDΡΕ),εισαγωγής μας.

Ιδιαίτερα ανθεκτικά σε βαριές χρήσεις και σκληρές συνθήκες εδάφους (μη οργωμένα, πετρώδη χώματα κτλ) με αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία. Είναι εύκολα στη χρήση με κρίκους δεσίματος στις τέσσερις γωνίες, ελαφριά αλλά και πυκνά για να μην χάνεται ούτε μια ελιά απο την ελαιοσυλλογή σας.

Διατίθενται σε διαστάσεις 4 x 6m 6 x 8m, 6 x 10m, 6 x 12m 8 x 12m και 8 x 14m, στις καλύτερες τιμές, αφού παράχθηκαν για λογαριασμό του καταστήματός μας, θέτοντας εμείς τις προδιαγραφές. Είναι φτιαγμένα από το πολυμερές πολυαιθυλένιο (HDPE) με σταθεροποίηση UV.

Επίσης από φέτος θα βρείτε στο κατάστημά μας πλαστικά κιβώτια για τη μεταφορά του καρπού.

 

Ο καλύτερος τρόπος για να μεταφερθούν οι ελιές είναι με πλαστικά κλουβιά που επιτρέπουν στον αέρα να κινείται και αποτρέπει την επιβλαβή θέρμανση που συμβαίνει εξαιτίας της διαδικασίας καταβολισμού των καρπών. Όταν αποθηκευτούν πριν την επεξεργασία οι ελιές συνήθως απλώνονται σε χαμηλά στρώματα και κρατιούνται σε καλά αερισμένα, δροσερά δωμάτια αποθήκευσης.

Είναι κατασκευασμένα από υλικά κατάλληλα για τρόφιμα. Έχουν 7 σημεία στήριξης, για να κάθονται με ασφάλεια το ένα πάνω από το άλλο και να μη πέφτει το ένα μέσα στο άλλο και να καταστρέφουν το προϊόν. Πλαϊνές ενισχύσεις για να μη φουσκώνουν με διαστασεις 56Χ38Χ27(μηκος Χ πλατος Χ υψος) και χωρητικοτητα 27 κιλα!

Αποθηκεύονται το ένα μέσα στο άλλο, για οικονομία χώρου και μεταφορικών.Η καλύτερη λύση, για μεταφορά ελιών & σταφυλιών.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο κατάστημά μας στη Σητεία και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.supergarden.gr